Logo

За Нас

Breadcrumbs Banner

МИСИЯ

MUSTAFF ИСКА ДА ПОДОБРИ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ, КАТО ДОКАЖЕ, ЧЕ ЛУКСЪТ НА АРОМАТИТЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ, ОТ ДЖОБНИ ПАРФЮМИ ДО АРОМАТИ НА БЪДЕЩЕТО!

ФИЛОСОФИЯ НА ФИРМАТА

Ние сме семейна двойка, която водена от общи ценности, любов един към друг и красота създава MUSTAFF POCKET PARFUM.

Използвайки нашите възможности, аз и съпругът ми решихме да създадем нещо уникално и много луксозно – аромати, които ще помогнат на всеки, който иска да подчертае своята индивидуалност и харизматичност. Аромати, които ще ви помогант да бъдете себе си!

Основен принцип при създаването на бранда е прозрачността на производство. Ние сме лоялни към, своите клиенти и точно затова предлагаме уникално качество на разумни цени. Стремим се да бъдем възможно най-отговорни и да ви предложим най-доброто, което се предлага на пазара.

Друг основен принцип в работата ни е грижата към нашите клиенти. Именно затова внимателно следимпроцеса на докосване на парфюма с кожата да е абсолютно безопасен. Качеството на нашите продукти е най-важно за нас. Ароматите преминават многоетапен контрол на качеството и притежават всички необходими сертификати.

Mustaff Parfum Logo

От името на компанията

Меджнун и Алена Мустафови

Собственици на марката Mustaff

НИЕ ТВЪРДО ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ САМОЛЮБИЕТО. НИЕ, КАТО НИКОЙ ДРУГ, РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ЗА УВЕРЕНОСТ И СЕБЕПРИЕМАНЕ ВИНАГИ ИСКАТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ НАЙ-ДОБРЕ, ДА БЪДЕТЕ ПРИВЛЕКАТЕЛНИ, ЯРКИ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ.

В ПАРФЮМЕРИЯТА, КАКТО И В СВЕТА НА МОДАТА, ИМА ТЕНДЕНЦИИ, ЗАТОВА ИСКАМЕ ДА ЗАРАДВАМЕ КЛИЕНТИТЕ СИ С ЛУКСОЗНИ АРОМАТИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД И НАСТРОЕНИЕ.

ПОДГОТВЯМЕ КОЛЕКЦИЯ ОТ АРОМАТИ С МНОГО ЛЮБОВ. ИЗБИРАМЕ НАЙ-ЧУВСТВЕНИТЕ, ДЕЛИКАТНИ, ЯРКИ И ДАРЯВАМЕ ВСЕКИ СЪС СВОЯ ЖАР. ИСКРЕНО ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ КЛИЕНТ ЩЕ НАМЕРИ В НАШАТА КОЛЕКЦИЯ СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ И ИНТЕРЕСИ, ТОВА КОЕТО ХАРЕСВА И ЩЕ ГО НАПРАВИ ЩАСТЛИВ